***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Политолог: Радев го боли, че няма думата. Нов опит да редят жълтите павета в София


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 20 юни   

 

„ Стана ясно, че България ще е част от самодейността за 1 млн. снаряда. Не поддържам. Ако държавното управление вземе това решение, това ще бъде неточност “.

***

В ранните часове на сутринта към момента продължаваха набезите на съветските безпилотни самолети камикадзе, като се съобщаваше за детонации в Лвов и за нова детонация в Киев или покрай него.

Кореспонденти на Би Би Си чуха три детонации и пукотевица на противовъздушната защита в Лвов. Кметът на града Андрий Садовий също писа за детонациите.

„ Можете сами да чуете всичко това доста добре. Има детонации в Лвов и района. Останете в леговище или най-малко в коридора. Това е - значимо! " - написа Садовий.

***

" Румен Радев го боли, че няма думата, както и че има парламентарно болшинство. Никакви институционални боричкания не може да има с Народното събрание. Президентът решаваше без отчетност кого да назначава ". Това сподели за " Твоят ден " политологът доцент Стойчо Стойчев.

***

Относно позицията на президента, че включването на страната ни в обезпечаването на муниции и снаряди за Украйна ще бъде неточност, Денков уточни: 

„ Има решение на Народно събрание. Президентът е споделил, че България взе участие в поддръжка на Украйна, в това число и с оръжие. 

Аз виждам известно несъгласие – от една страна участваме, от друга не участваме със снаряди. 

Нека президентът изясни това несъгласие. 

Аз считам, че би трябвало да сме поредни и да изпълняваме решенията, които са взети от Народно събрание и да помогнем на Украйна. Загиват хора, изселени са фамилии, деца. Нека още веднъж да напомним за човешката покруса. 

Много е елементарно да се каже „ дайте да спрем войната и да установим мир “, само че когато се откри обективен мир – следва нова война. Това е образецът от историята “.

***

***

***

Нов опит…

***

„ Това е чатбот, който има за цел да събере дейни телефонни номера на консуматори от град София с маркетингова цел ”, безапелационен е специалистът.

***

За първите пет месеца на годината Главната ревизия по труда е издала над 2500 позволения за наемане на малолетни служащи, ненавършили 18 години. За същия интервал на предходната година дадените позволения са били 2060. През последните години наклонността бизнесът да желае да наема на работа от ден на ден малолетни е трайна, като единствено за предходната година са дадени над 12 хиляди разрешителни.

***

Минималната заплата в Турция от 1 юли се усилва с 34 на 100. Това заяви през днешния ден турският министър на труда и обществената политика Ведат Ъшъкхан, представен от държавната телевизия ТРТ-Хабер и Българска телеграфна агенция.

***

Да построите учебно заведение, закрит паркинг или краварник и да монтирате слънчеви панели на покрива им, може да звучи малко необичайно, само че в Израел това се трансформира в действителност, съобщи Ройтерс.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР